1. Se pune margarina intr-un bol si se amesteca cu zaharul pudra si zaharul vanilat pana se obtine o crema fina.
2. In aceasta crema se pun: apa minerala, praful de copt stins cu zeama de lamaie, mierea, macul, nucile macinate si, la sfarsit, faina, amestecandu-se usor.
3. Se tapeteaza tava cu hartie pentru copt si se intinde compozitia in tava. Se baga tava in cuptorul bine incins si se lasa la foc potrivit.
4. Separat, intr-un ibric, se pune margarina, zaharul vanilat, ciocolata si nucile macinate si se tin la baie de aburi, pana se obtine o crema legata. Dupa ce s-a copt prajitura, se toarna glazura, se intinde cu o paleta pe toata suprafata si se orneaza cu fulgi de ciocolata.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise