Se spala, se cojesc si se taie cubulete morcovii, ceapa, zucchini, ardeiul si rosiile daca este cazul.
Incalziti uleiul si caliti legumele 6-7 minute, amestecand din cand in cand.
Separat dizolvati cubul de vita in 200 ml apa fiarta iar apoi il turnati peste legume.
Condimentati cu boia de ardei dulce, harissa, ras el hanout, piper si putina sare.
Adaugati bucatile de rosii si nautul, amestecati si lasati alte 6-7 minute la foc mic acoperit cu un capac.
Incingeti 1 lingura de unt sau ulei de masline si prajiti carnatii si carnea.
Fierbeti apa intr-o oala iar cand da in clocot o luati de pe foc si adaugati couscousul. Acoperiti oala cu un capac si lasati 7 minute.
Dupa cele 7 minute scurgeti cuscusul il scoateti din pungi, adaugati untul peste si amestecati-l cu o furculita.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise