Un wok se tapeteza cu 2 linguri de ulei de masline peste care se adauga couscousul. Se lasa la rumenit si se adauga treptat 600 ml de apa fierbinte. Se lasa la fiert timp de 9 minute. Dupa ce se absoarbe apa, se aduga untul si condimentele. Se amesteca, se stinge focul si se lasa pe aragaz sub capac.
Intr-o tigaie tapetata cu ulei se adauga ardeiul si morcovul tocati si se calesc putin. Ulterior se adauga fructele de mare, care in prealabil au fost decongelate si spalate bine. Se lasa la calit, adaugandu-se din cand in cand apa fierbinte si condimentandu-se dupa gust.
Dupa ce legumele si fructele de mare s-au fragezit, acest amestec se adauga in wok, peste couscous. In wok se mai adauga putina apa fierbinte si se mai lasa la fiert timp de cateva minute, acoperite de capac.
Se serveste ca atare sau se adauga putina zeama de lamaie.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise