Cotlete inabusite in unt, cu vin marsala, rosii cherry si usturoi

Reteta de cotlete inabusite in unt, cu vin marsala, rosii cherry si usturoi.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cotlete de porc
  • ½ pachet de unt
  • 100 ml vin marsala
  • 5 catei de usturoi
  • 10 rosii cherry
  • cateva fire de cimbru
  • sare, piper, boia dulce afumata

Mod de preparare

Se pune untul la topit in tigaia de fonta. Se inteapa usor cotletele cu varful la cutit pe ambele parti, astfel untul va patrunde in fibra lor si le va fragezi.

Se pun pun cotletele impreuna cu usturoiul nedecojit si rosiile cherry la prajit in tigaie.

Se condimenteaza cotletele cu sare, piper si boia dulce afumata si prajesc in unt pe ambele parti 5 minute.

Dupa ce s-au rumenit putin cotletele, se adauga vinul si se mai tin pe foc 5 minute.

Se pune un capac la tigaie si se mai tin pe foc mic 8-10 minute.

Pofta buna !

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

Ciorba de gaina cu taitei de casa

Reteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise