Se spala bine coastele si se curata legumele.Apoi cu ajutorul unui cutit inpingem carnea din varful fiecarui os in asa fel incat sa ramana dezgolit pana la jumatate.Condimentam carnea peste tot cu sare,piper,cimbru si frecam costele cu usturoiul zdrobit.Se unesc apoi coastele astfel incat sa obtinem o coronita.Se prind capetele cu scobitoare sau se pot coase.(desii la cuptor la mine s-a desfacut intrucat nu a fost suficient de mare).Coronita astfel obtinuta se aseaza intr-o tava.Mijlocul se umple cu o parte din legumele taiate iar restul se repatizeaza in jurul ei.Se stropeste totul cu o cescuta cu apa si ulei si lasam la cuptor aproximativ 1 ora.Din cand in cand stropim cu sosul format in tava.Spre final adaugam vinul.Mai lasam 20 de minute si gata.Se serveste alaturi de o salata la alegere.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise