Cotlete cu smantana

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 - 6 cotlete,
  • -1 lingura faina,
  • -1 pahar vin alb,
  • -1 pahar smantana,
  • -sare,
  • -1 ceapa,
  • -1 ceasca ulei

Mod de preparare

Se curata carnea de pe os si se prajeste pe fiecare parte cate 3 min. Se sareaza, se lasa in cratita in care s-au prajit, se adauga o ceapa tocata si putina apa calda. Se acopera vasul si se lasa mancarea sa scada. Dupa 20 min. se adauga faina desfacuta intr-un pahar de vin alb si cateva boabe de piper. Se continua fierberea 15 min., dupa care se adauga smantana. Se tine pe foc mic 10 min., dupa care se ia vasul de pe foc. Mancarea se serveste calda.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise