Cotlet de porc marinat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • cotlet de porc (cu sau fara os)feliat
  • 400 ml vin rosu
  • 30 ml ulei de masline
  • 2 catei ustoroi
  • Boia, cimbru, dafin, piper negru, sare– dupa gust

Mod de preparare

Prin marinare cotletul capata fragezime, un gust si o aroma aparte.

Se pun doua cani de vin rosu intr-un vas. Se adauga, potrivit 1 ligura de ulei de masline si usturoiul pisat pentru a da gust carnii si a diminua usor din puterea vinului rosu. Feliile de cotlet se bat usor, se sareaza si condimenteaza bine si se aseaza apoi in vasul pentru marinat. Vasul se tine la frigider pana a doua zi.

Inainte de preparare se lasa sa se scurga dar nu prea mult , pentru a nu se usca.

Se prajesc la tava avand grija sa ramana cat mai suculente pentru a pastra aroma marinatei. Se servesc cu garniture de cartofi. Pofta buna

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise