Cotlet de porc la tava in vin alb

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pt 2 portii): 2 felii cotlet de porc
  • 1 pahar de vin alb (sec sau demisec)
  • 1 lingura ulei
  • legume (cartofi noi
  • rosioare
  • …)
  • 2 catei de usturoi
  • busuioc
  • cimbru
  • rozmarin
  • dafin
  • piper
  • sare
  • knorr punga magica pentru friptura de pui si de porc cu vin

Mod de preparare

Mare filozofie nu-i. Se ia cotletul, se spala in apa rece si se aseaza in tava. Restul de ingrediente navalesc peste cotlet si isi fac loc si ele in aceeasi tava.

Acoperim tava cu folie de aluminium (daca aveti tava cu capac e si mai bine) si o dam la cuptorul incins pentru aprox 20-30min.

Apoi scoatem folia si mai lasam vreo 10-15min sa se rumeneasca fripturica.

Ei, finalul cred ca e previzibil….am mancat si ne-am bucurat…;)

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise