Cotlet de porc cu sos de vin

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 4 pesoane:
  • - 1 kg cotlet dezosat
  • - 100 ml ulei
  • - 2 cepe
  • - 1/2 kg rosii
  • -1 pahar vin alb sec
  • - 1 cana supa de carne
  • - sare
  • - piper
  • - cimbru

Mod de preparare

Cotletul se condimenteaza cu sare, pipersi cimbru, dupa care se pune in tava cu uleiul si se da la cuptor pana se prajeste .Cand zeama lasata de cotlet scade, se adauga supa de carne si se lasa cca o ora ,dupa care se adauga in tava ceapa taiata rondele, rosiile curatate de coaja si paharul de vin.Se mai lasa la cuptor inca o ora.

Se scoate carnea intr-un vas ce se tine la cald pana ce preparam sosul.Zeama si zarzavatul din tava se paseaza printr-o sita se adauga nucsoara si se mai dau cateva clocote.

Cotletul se taie felii si se serveste cu sosul fierbinte. Alaturi se pot pune legume sotate.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise