Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc cu os
  • 4 linguri mustar
  • 1 l lapte
  • 2 linguri baza pentru mancaruri
  • sare piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust.

Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius.

Cotletele astfel pregatite se asaza intr-un vas rezistent la foc, se acopera cu lapte si se introduc in cuptor pentru circa 45 minute sau pana cand scade sosul.

Se servesc cu cartofi natur, salata si un pahar de vin rosu demisec.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise