Cotlet de porc cu piure de mazare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc
  • 500 grame mazare verde
  • 2 linguri de ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper
  • boia
  • 50 grame de unt
  • 100 ml lapte cald

Mod de preparare

Cotletele de porc se bat cu un batsnitel, se asezoneaza cu sare, piper si boia si se lasa la frigider cel putin 30 de minute. Intre timp, mazarea se fierbe in apa sau in aparatul de gatit la aburi, aproximativ 30 de minute. Cand este gata, se scurge de apa si se adauga untul, putina sare si se pasireaza cu ajutorul robotului. La nevoie se adauga lapte, pana ajunge la consistenta dorita. Intre timp, se pun cotletele la prajit, pana cand se rumenesc bine pe o parte, dupa care se intorc alte cateva minute si pe partea cealalta, in functie de cat de prajite doriti sa fie. Se serveste cald.

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Ostropel de pui

Negresa cu ciocolata

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise