1. Se taie in bucati mici 40g. unt, se pun pe o farfurie si se congeleaza.
2. Se curata dovleacul de coaja si de seminte, iar miezul se taie in cubulete.
3. Cotletul se bate putin, se sareaza, se pipereaza si se frige in restul de unt.
4. Se caleste ceapa taiata sferturi in ulei incins, se adauga dovleacul, mazarea verde, zaharul si se calesc impreuna. Se toarna supa de carne si se lasa sa fiarba 7 minute. Se adauga sare, piper, cimbrisorul tocat si otetul de mere.
5. Se serveste cotletul cu garnitura alaturi si cu bucatele de unt (congelat) deasupra.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise