Cotlet de porc cu cascaval

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cotlete de porc
  • 250 g de smantana
  • 150 g de cascaval ras (sau parmezan)
  • 3 cuburi de unt
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Condimentam cotletele de porc cu sare si piper macinat, pe ambele parti.

Pregatim aragazul si o tigaie in care punem untul. Punem cotletele de porc in untul topit si le prajim 3-5 minute. Le intoarcem si pe cealalata parte si le mai prajim 3-4 minute. Scoatem carnea de porc rumenita pe o farfurie si continuam sa prajim toate bucatile de carne.

Incalzim cuptorul.

Punem cascavalul ras (sau parmezanul) peste smantana si amestecam.

Transferam cotletele aurii intr-o tava pentru cuptor.

Intindem amestecul de cascaval si smantana peste bucatile de carne de porc.

Introducem vasul in cuptorul incalzit la 200 de grade pentru 10-15 minute.

Cand cotletele in crusta de cascaval si smantana sunt aurii, le scoatem din cuptor.

Servim.

Reteta Video completa o gasiti la: http://youtu.be/0pQAZiL_Yt0

POFTA BUNA!

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise