Cotlet de porc cu ardei gras si chilli

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cotlete de porc,
  • 0,5 kg ardei gras (taiat julienne),
  • 200 g ceapa alba (taiata pestisorii),
  • 50 g sos chilli,
  • 50 ml vin alb,
  • 100 ml suc de rosii,
  • 100 ml ulei de masline,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Cotletele de porc se prajesc in ulei pe ambele parti, apoi se scot pe o tava. Intr-o tigaie se calesc ardeiul si ceapa dupa care se adauga sosul chilli si sucul de rosii. Se mai lasa pe foc inca 2-3 minute si apoi se adauga peste cotletele de porc. Totul se introduce in cuptorul incins la 180 grade C pt aproximativ 10- 12 min.

Se serveste cu orez!

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise