Cotlet de porc cu ardei gras si chilli

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cotlete de porc,
  • 0,5 kg ardei gras (taiat julienne),
  • 200 g ceapa alba (taiata pestisorii),
  • 50 g sos chilli,
  • 50 ml vin alb,
  • 100 ml suc de rosii,
  • 100 ml ulei de masline,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Cotletele de porc se prajesc in ulei pe ambele parti, apoi se scot pe o tava. Intr-o tigaie se calesc ardeiul si ceapa dupa care se adauga sosul chilli si sucul de rosii. Se mai lasa pe foc inca 2-3 minute si apoi se adauga peste cotletele de porc. Totul se introduce in cuptorul incins la 180 grade C pt aproximativ 10- 12 min.

Se serveste cu orez!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise