Cotlet cu sos de morcov

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 kg cotlet feliat
  • 2 morcovi
  • 2 lingurite de pasta de tomate
  • condimente ( piper boabe, cimbru , dafin, rosmarin)
  • 1 lingurita de zahar

Mod de preparare

Feliile de carne se dau prin faina si sare si se prajesc bine intr-o tigaie cu ulei;

se pun la fiert impreuna cu morcovul ras marunt si toate condimentele si zaharul; dupa cca 1 ora se adauga si pasta de tomate; dupa inca 20 de minute este gata .

OBS : morcovul poate fi cel fiert anterior in supa .

Se serveste cu garnitura de cartofi piure .

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise