Cotlet cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g cotlete de porc
  • 1 salata verde
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de ceapa
  • sare, ulei, oregano,piper
  • otet aromatic
  • 1 lingurita de zahar
  • 400g ciuperci
  • 50g unt
  • 2 linguri pesmet

Mod de preparare

1. Ciupercile se spala in cateva ape si se lasa la scurs intr-o sita. Se calesc in unt cu sare si piper. Cand sunt gata, se pune si pesmetul, apoi se lasa sa se raceasca.

2. Separat, se feliaza cotletele de porc si se condimenteaza cu sare, piper, oregano, apoi se lasa cateva minute la rece.

3. Se spala salata in cateva ape, se rupe si se pregateste cu sare, otet, ulei, marar si piper.

4. Se pune gratarul sa se incalzeasca, se pune carnea si se lasa 5-6 minute pe o prte si 5-6 minute pe cealalta parte. Se servesc cu garnitura de ciuperci si salata verde.

Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakes

Incercati aceasta reteta simpla si gustoasa de clatite pufoase (pancakes). Cu doar cateva ingrediente de baza, veti obtine...

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Papricas de hribi cu mamaliguta

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise