Curatam ceapa, o spalam si o tocam marunt.
Ciupercile le spalam si le taiem feliute.
Ardeiul kapia il curatam de seminte si il fasii.
Intr-o tigaie incingem uleiul, inabusim ceapa 2-3 minute la foc potrivit, adaugam ciupercile apoi ardeiul kapia.
Acoperim totul cu o cana de apa.
Rosiile le taiem cubulete, le punem in tigaie, apoi pasta de tomate.
Condimentam cu sare, piper si busuiocul uscat.
Lasam totul la fiert 2 minute, apoi tragem tigaia de pe foc si adaugam usturoiul curatam si taiat feliute.
Cotletul il spalam, il tamponam cu un servet, il condimentam cu sare si piper.
Incingem o tigaie antiaderenta si rumenim putin bucatile de carne pe ambele parti.
Ungem un vas termorezistent cu unt, punem jumatate din amestecul cu ciuperci, bucatile de cotlet, apoi restul de ciuperci.
Acoperim vasul cu staniol si il introducem in cuptor pentru 55 de minute.
Scoatem staniolul si mai lasam 10 minute pana prinde o usoara crusta.
Cand este gata scoatem vasul din cuptor, lasam putin la racorit si putem servi.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise