Cotlet cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cotlet de porc
  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe calite
  • 3-4 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • sare, piper, cimbru

Mod de preparare

Cotletul il portionezi, il bati cu ciocanul de carne, il condimentezi si il rumnesti pe gratar.

Calesti ciupercile in unt, adaugi ceapa, condimentele, putina apa si lasi sa scada sosul. La final adaugi usturoiul.

Asezi feliile de carne pe farfurie, peste ele asterni un strat de ciuperci. Servesti cu slata proaspata

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise