Cotletele de porc seprajesc intro tigaie pe ambele pati apoi se toarna putina apa sa fiarba inabusit cateva minute. Se adauga sare si piper. Intro forma de yena dreptunghiulara unsa cu ulei se aseaza cotletele de porc se ung cu mustar,se aseaza peste ele feliile de sunca si cele de cascaval. Se presara pe deasupra lor ciupercile scurse de zeama si ardeii. se dau la cuptor sa se gratineze. cartofii in coaja se spala si se pun la fiert cu sare. dupa ce au fiert se lasa sa se raceasca complet, apoi se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.Intro alta forma de yena unsa cu ulei se pun cartofii, se toarna smantana si cascavalul ras si se da la cuptor sa se gratineze. coletul se serveste cu acesti cartofi alaturi de o salata de varza cu rosii.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise