Cosulete pariziene

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 felii de parizer de 0,5 cm grosime,
  • ulei.

Mod de preparare

Se asaza feliile de parizer in ulei incins, fara sa se scoata invelisul.

Se intorc si pe cealalta parte si se rumenesc. Din cauza caldurii, feliile se strang si iau forma unor cosulete.

Se pot umple cu cartofi prajiti, ciuperci cu oua, mazare verde inabusita sau alt fel de legume. Se servesc proaspete.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise