Pentru aluat: se amesteca toate ingredientele, apoi invelim aluatul in folie alimentara si il dam o ora la frigider. Intre timp punem intr-o cratita rubarba taiata feliute cu margarina si zaharul si calim rubarba 15 min.
Dupa o ora scoatem aluatul din figider , ungem 4 forme de ceramica cu margarina rupem aluatul in 8 bucati, 4 mai mari si 4 mai mici; intindem cu mana cele 4 bucati de aluat mai mari in forme, apoi mai dam la frigider 15 min, dupa care scoatem formele din frigider , punem umplutura de rubarba care s-a racit intre timp, iar din bucatile de aluat mici formam 4 cercuri de aluat pe care le punem deasupra umpluturii de rubarba si pe care le intepam cu furculita. Dam la cuptorul incins la foc potrivit pentru 30 min.
Se pot servi ca atare sau cu frisca sau sos de vanilie.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise