Cosulete cu fructe

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj
  • 500 g fructe congelate( zmeura, capsuni, caise, piersici) sau crude, taiate bucati
  • 300 g zahar tos

Mod de preparare

Fructele se pun intr-o cratita cu zaharul si se tin sa dea cateva clocote pana se inmoaie.

Foietajul lasat anterior la decongelat la temperatura camerei se taie in patrate egale, se aseaza in forma de muffins pe hartiute speciale si se umple cu compozitia de fructe, scurse de surplusul de sirop.

Marginile foietajului se ung cu galbenus si se da tava la cuptor pana se rumenesc frumos.

Siropul ramas se lasa putin la scazut la foc mic si se poate servi alaturi de cosulete.

Se pot adauga fructe proaspete pentru decor.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise