Costite miel la gratar

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de coaste de miel
  • 150 ml ulei de masline
  • 1 pahar vin rosu
  • 2 catei de usturoi
  • sare, piper, oregano dupa gust

Mod de preparare

Costitele se spala, se ung cu ulei de masline apoi se condimenteaza cu sare, piper oregano, se stropesc cu vin si se lasa sa se intrepatrunda aromele circa o ora. (Eu le las toata noaptea)

Se pun apoi pe gratar si se ung din cand in cand cu ulei de masline. Dupa ce s-au rumenit, se scot pe un platou si se presara usturoi.

Poftă bună!

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise