Costite de porc la punga

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de costita porc
  • 1 punga knorr pentru friptura de porc cu usturoi si afumatura
  • 50 ml vin alb

Mod de preparare

Costita se taie si se presara cu condimentul knorr. Se adauga costitele in punga, se perforeaza punga in 2-3 locuri si se lasa la foc mediu pentru 1 ora. Dupa o ora desfacem punga, scoatem cu grija costitele si le punem intr-un vas yena. Stropim costitele cu 50 ml vin si le punem la cuptor la foc mediu pentru inca 10 minute.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise