CORNURI IN DOUA CULORI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1Kg.faina
  • ½ L lapte se fierbe si se amesteca cu 4 linguri zahar si 1 lingurita sare.
  • Se lasa sa se raceasca laptele si pe urma se pune in comp :
  • -1 pachetel de drojdie mic.
  • -2 pachete de praf de copt stinse cu lapte rece.
  • -250 ml ulei.

Mod de preparare

Se framanta toate si se imparte coca in 2 parti egale.

O parte ramane alba si una se pune cacao.

Fiecare parte se imparte in 6 buc ,apoi in 12 buc.

6 albe +6 cacao

Se intinde o parte cacao,deasupra se pune una alba.Se imparte ca la cornulete.

Iti ies 6x8=48 cornulete

Se umple cu rahat sau finetti.

Se coc (nu se lasa mult la cuptor).Dupa aceea se dau prin siropul rece si prin nuca de cocos.

Sirop : 1 cana zahar

1 cana apa

Se fierb pana se topeste zaharul.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise