Cornuleţe umplute cu şuncă presată, caşcaval, kaizer sau cârnaţi.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat: 2 căni untură, 1 cană lapte bătut/dulce, drojdie cât o nucă, 1/4 linguriţă sare, făină cât cuprinde pentru un aluat potrivit de tare (circa 800 g. - 1 kg.).
  • Umplutură: 200 g. caşcaval, 100 g. şuncă, 100 g. kaizer sau cârnaţi tăiaţi bucăţele.

Mod de preparare

Se amestecă untura cu făina, se adaugă laptele în care s-au dizolvat drojdia şi sarea. Se frământă un aluat potrivit de tare. Se formează bile de aceeaşi mărime, din aluat, se presează, se pune o bucăţică de umplutură şi se rulează. Se pun în tava neunsă, se presară cu caşcaval ras când sunt scoase din cuptor.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise