Descopera reteta de cornulete de post cu ulei si bors – fragede, delicioase si economice! Perfecte pentru perioadele de post, aceste cornulete sunt usor de preparat si au un gust minunat.
Reteta de cornulete fragede de post este una foarte simpla, pe care o prepar des, cu diverse umpluturi. De data asta am ales rahat, au iesit moi, fragede si gustoase.
Se dizolva drojdia cu zaharul in bors, se adauga uleiul , coaja ras de lamaie, vanilia, sarea si se framanta foarte bine.
*Daca nu aveti bors, il puteti inlocui cu vin alb sec, sau apa amestecata cu doua linguri de otet sau suc de lamaie.
Se lasa sa dospeasca putin apoi se fac triunghiuri care se umplu cu fasii de rahat. Le puteti umple si cu magiun de prune sau diverse gemuri amestecate cu nuca macinata.
Se coc 25-30 minute la 180 de grade C.
Cat sunt calde se dau prin zahar pudra.
Va recomand din suflet reteta de cornulete fragede de post, sunt gustoase, economice si se prepara usor.
Mai puteti incerca si reteta de negresa pufoasa de post, prajitura de post cu mere si nuci sau prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoare. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise