Cornulete cu tofu

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g faina
  • 200 ml bautura din soia simpla
  • 80 g margarina
  • 40 g drojdie proaspata
  • 300 g tofu in saramura
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 lingurite stafide
  • 200 g zahar

Mod de preparare

Se framanta faina, margarina, drojdia proaspata si bautura din soia. Aluatul obtinut se lasa la dospit 15-20 minute.Se scoate branza tofu din caserola si se lasa la desarat. Apoi se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat si stafidele. Din aluatul lasat la dopsit se formeaza triunghiuri. In fiecare triunghi se pune cate o lingura din compozitia pe baza de branza tofu. Se inchid triunghiurile folosindu-ne de margini. Se preincalzeste cuptorul la 200 grade. Triunghiurile se coc cca 25 minute. Dupa ce s-au scos din cuptor se pudreaza cu zahar pudra.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise