Cornulete cu rahat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ptr aluat
  • 200 gr de unt
  • 175 gr de smintina
  • 2 pahare de faina
  • ptr umplutura
  • rahat de diferite culori
  • zahar pudra

Mod de preparare

Se amesteca untul cu smintina pina se desfac bine se poate folosi mixerul.Se adauga faina se framinta putin aluatul pina devine fraged si se da la frigider ptr 2ore.Este bine de invelit cu nailon inainte de-l punem la frigider.

Se intinde din aluat o foaie si se taie triunghiuri subtiri se pune o bucatica de rahat la baza fiecarui triunghi si se rostogoleste ca un rulou mic.Se pun in tava tapetata cu pergament si se coc la 160 de grade aproape 20 de minute pina devin aurii.Se presoara cu zahar pudra.Se pot mentine intr-o cutie inchisa ermetic.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise