Cornulete cu nuca de cocos, nutela si nuca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar de ulei;o jumatate de pahar de bors;30 de grame drosdie;750 de grame faina; rahat; gem sau nutela; un pahar zahar pudra;nuca de cocos; nuca amestecata cu nutela.

Mod de preparare

Se face o coca din ulei, bors, drojdie si faina, se framinta foarte bine. Din compozitie se intinde o foaie cu sucitorul. Se taie patratele cu cutitul. Se umple fiecare patratel cu nuca si nutella sau gem sau rahat. Se ruleaza din colturi si se formeaza cornulete. Se aseaza in tava pe o hirtie de copt. Se tine la cuptor la foc potrivit pina capata o culoare galbuie. Se pudreaza cu zahar pudra sau nuca de cocos

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise