Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se pune sarea si se framanta si se adauga margarina, si putin ulei cat sa nu se lipeasca de masa.
Aluatul obtinut se tine cel putin 40 minute la frigider.
Se intinde o foaie groasa cam de 5 mm, si se inparte in triunghiuri sau dreptunghiuri.
Se pune in mijloc cate o jumatate de lingurita de gem si se ruleaza.
Se aseaza intr-o tava intinsa, si se dau la cuptorul incins timp de 12 - 15 minute.
Se scot din tava si se pudreaza cu zahar.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise