Cornulete cu foietaj si magiun

Se scoate aluatul de foietaj din congelator si se lasa sa se dezghete.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Cornulete cu foietaj si magiun

Ingrediente

  • 1 aluat de foietaj
  • magiun

Mod de preparare

Se scoate aluatul de foietaj din congelator si se lasa sa se dezghete.

Se preincalzeste cuptorul.

Pe masa de lucru, se presara faina si se intinde aluatul de grosimea dorita.

Se taie aluatul de foietaj in dreptunghiuri si se pune magiun in mijloc, cu lingurita.

Se unesc 2 capete si se strang ca sa se lipeasca.

Se pun cornuletele in tava si se dau la cuptorul preincalzit.

Se lasa pana cand incep sa se rumeneasca.

Pofta buna!

Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata

Tort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...

Piftie - racituri - de curcan

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj este o alegere delicioasa pentru o gustare sau chiar pentru o masa...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise