Aluatul:pregatesti o maia din drojdie,o lingura de faina si putin lapte,o lasi sa creasca 5-10 minute,apoi o adaugi peste margarina,smintina sare,zaharul, restul de lapte si faina.Framinti bine aluatul si il lasi la dospit aproximativ o ora.
Umplutura:toci ceapa o calesti,apoi adaugi carnea tocata,oul, patrunjelul,sare si piper.
Pentru finisare:intinzi aluatul in foaie subtire si decupezi cercuri cu ajutorul unui castron mare.Tai fiecare cerc in 8 triunghiuri pornind din centrul cercului si pui pe fiecare triunghi cu lingurita carne si rulezi spre virful triunghiului.Intorci capetele spre interior si asezi cornuletele intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.Ungi cornuletele cu oul batut amestecat cu putina apa.Le coci la foc potrivit 30-45 de minute.
Poti presara peste cornulete cascaval,brinza sau susan.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise