CORDON FEU

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de carne de porc(cca.600g.),
  • 16 felii de salam picant cu boia,
  • 100g.cascaval,
  • sare,
  • piper,
  • condimente pentru carne de porc,
  • unt,
  • faina,
  • pesmet,
  • ou;

Mod de preparare

1. Feliile de carne se pregatesc astfel: cu un cutit ascutit se face un \"buzunar\", in care se pun cate 4 felii de salam si cate o felie de cascaval; marginile se prind cu scobitori sau cu ata.

2. Feliile de carne se sareaza, pipereaza, se presara condimente pentru carne de porc, se trec prin faina, ou, pesmet si se rumenesc in ulei incins.

3. Se servesc cu garnitura si salata, dupa gust.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise