Cordon Bleue- adaptat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 2 piepturi pui;
  • - pesmet;
  • - cativa cremvursti;
  • - 1 ou;
  • - scobitori;
  • - sare, piper;
  • - branza topita;
  • - sunca;

Mod de preparare

Se feliaza pieptul de pui in felii cat mai late si subtiri. Se presara pe ele sare, piper si daca vreti, mirodenii. Se pune pe ceva plat(ex:fund, masa) o felie si se aseaza in mijloc niste branza topita, apoi 1 cremvursti, apoi o felie de sunca. Se face un fel de rulou si se infige o scobitoare pt. a tine bine umplutura inauntru. Se incinge tigaia, iar intre timp, faceti din pesmet si un ou o pasta. Se tavaleste ruloul prin pesmet si se aseaza in tigaie. Se repeta procedeul si cu celelalte felii. Pofta buna!

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

Ciorba de gaina cu taitei de casa

Reteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise