Cordon bleu din vinete

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 vanata medie
  • 150 g cascaval mai tare
  • 150g bacon
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Speli vanata si o tai felii subtiri, in numar cu sot. Presari cu sare fiecare felie de vanata si le lasi la scurs 10-15 minute, dupa care le presezi usor pentru a elimina apa. Pe fiecare felie de vanata pui o felie de cascaval si una de bacon, acoperind cu alta felie de vanata. Fixezi totul cu o scobitoare, presand putin .Dai fiecare pachetel prin faina, ou si pesmet si apoi il prajesti in ulei incins. Servesti vinetele cu o salata de seson sau simple. Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise