Cordon Bleu cu kaiser si cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 piept de pui dezosat
  • - 100 grame cascaval
  • - 100 grame kaiser
  • - 30 grame pesmet
  • - 2 oua
  • - ulei pentru prajit

Mod de preparare

Carnea de pui se taie in fasii late si subtiri.

Se taie cascavalul si kaiserul in bucati mici.

Acestea se aseaza pe fasiile din piept de pui, apoi se ruleaza. Se inchid cu un betisor sau cu betisoarele de la friteuza.

Rulourile se dau prin ou apoi prin pesmet.

Se prajesc in ulei pana se rumenesc bine.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise