Cordon Bleu

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr file de porc
  • 200 gr cascaval
  • 200 gr sunca
  • 2 oua
  • 100 gr pesmet
  • 100 gr faina
  • 200 ml ulei
  • 15 gr piper
  • 10 gr sare

Mod de preparare

Fileul se taie ca pentru snitele si se bate. Cascavalul si sunca se taie bastonase subtiri. Ouale se bat cu sare si jumatate din cantitatea de piper.

Se amesteca separat cascavalul cu sunca si se presara piperul ramas.

Snitelele bine intinse se umplu cu mixtura pregatita,se ruleaza,iar capetele se introduc in interior.

Rulourile astfel formate se tavalesc pe rand prin faina,ou,pesmet si din nou prin ou si pesmet. Se prajesc apoi in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.

Preparatul se serveste pe platou sau farfurie,insotit de diferite garnituri.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise