Corabioare umplute

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-12 cartofi noi mai maricei
  • 50 g slaninuta afumata
  • 200 g kaizer
  • 200 g sunca presata
  • 2 fire de ceapa verde
  • 3-4 linguri cu suc de rosii
  • 100 g cascaval ras
  • 1 lingurita de unt
  • 1 ardei iute
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curata cartofii si fierbe-i in apa cu sare, dar nu foarte mult. Taie-i pe jumatate si scoate-le cu grija miezul.

Separat, caleste ceapa tocata impreuna cu slaninuta taiata marunt.Adauga sunca si kaizerul taiate cubulete mici

Pune miezul de cartofi, ardeiul iute tocat si sucul de rosii.Potriveste gustul de sare si piper si lasa pe foc sa mai dea in cateva clocote.

Cu acest amestec umple cartofii.Asaza-i intr-o tava unsa cu unt si lasa-i la cuptor 15 minute.Spre final, presara deasupra cascaval.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise