Corabioare cu avocado

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Corabioare cu avocado

Ingrediente

  • 2 bucati avocado bine coapte
  • 2 oua fierte
  • 1/2 lamaie
  • 1 ligura maioneza, sare
  • rosii, castraveti, pentru ornat.

Mod de preparare


Tai avocado spalat in doua, scoti samburele. Cu o lingurita scoti miezul.Pasezi miezul, storci zeama de lamaie, adaugi ouale, maioneza, sare dupa gust. Obtii o pasta omogena. Umplii jumatatile de coji de avocado. Ornezi cu rosii si castraveti. Asezi samburele in mijloc. Acesta nu lasa pasta sa se oxideze. Servesti cu paine prajita, rosii, masline.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise