Copanele umplute

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg copanele dezosate
  • o ceapa
  • 100 g ciuperci
  • 100 g costita
  • 100 g carne de vita
  • sare, piper, nucsoara, ienibahar

Mod de preparare

Calesti ceapa, adaugi ciupercile, carnea de viata si costita date pe masina,in care ai adaugat ouale. Condimentezi dupa gust. Umplii copanelele cu tocatura.Prinzi cu scobitoare,le asezi in vas de yena uns cu ulei, adaugi putina apa si un strop de vin si dai la cuptor.Lasi sa se rumeneasca.Poti sa le pregatesti pe grill. Servesti cu salata.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise