Copanele umplute

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg copanele dezosate
  • 200 g cabanos
  • 100 g cascaval
  • 100 g bacon feliat

Mod de preparare

Desfaci copanelul dezosat, asezi o felie foarte subtire de bacon,peste care asezi un baton de cascaval si unul de cabanos.Prinzi cu scobitoare si asezi pe gril sau in tava unsa cu ulei,dai la cuptor pana se rumenesc.Servesti calde cu salata proaspata si garnitura de cartofi

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise