1. Incalzeste cuptorul la 180°.
2. Bate untul/margarina cu ambele feluri de zahar pana ce devine moale.Adauga oul si vanilia si amesteca.
3. Adauga faina, amidonul, bicarbonatul si sarea si amesteca.Adauga bucatelele de ciocolata si amesteca.
4. Pune cate o lingurita plina de aluat intr-o tava de copt, si pune biscuitii la copt timp de 8-10 minute, pana ce devin auriu-maronii pe margini.Lasa-i sa se raceasca putin.
:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitai blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise