Incalzeste cuptorul la 200⁰C.
Bate untul cu toate felurile de zahar si scortisoara.Adauga oul si amesteca bine.Intr-un vas, bate frisca pana cand se intareste apoi inglobeaz-o in amestecul cu unt.Adauga si faina, praful de copt si bicarbomatul de sodiu si amesteca.Inglobeaza cubuletelele de ciocolata si cele de cirese confiate.
Formeaza din aluat 70 de bilute.Aseaza bilutele intr-o tava tapetata cu foaie de copt, la distanta mai mare una fata de cealalata deoarece biscuitii vor creste in timul coacerii.Da biscuitii la copt 14-16 minute pana cand s-au rumenit pe margini dar in mijloc sunt inca usor pali si moi.Lasa biscuitii sa se raceasca apoi serveste-i.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise