CONOPIDA MURATA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • CONOPIDA
  • APA
  • SARE MARE NEIODATA 1 LINGURA DE SARE LA 800 ML DE BORCAN
  • 1 LINGURA OTET DE SEINEANA
  • BOABE DE MUSTAR
  • RADACINA HREAN

Mod de preparare

CONOPIDA SE RUPE BUCHETELE SI SE ASAZA IN BORCANE SE ADAUGA BOABELE DE MUSTAR SI HREANUL, SE FACE APA CU SARE SI SE PUNE PESTE CONOPIDA DIN BORCAN SE ADAUGA OTETUL SE CAPSEAZA SE POATE CONSUMA IN APROXIMATIV 4 SAPTAMINI.

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise