CONOPIDA CU PARMEZAN

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida mare
  • 100 g parmezan
  • 100 g unt
  • sare.

Mod de preparare

Buchetelele de conopida se fierb in apa cu sare, se scurg bine de apa, se pun intro tigaie in unt fierbinte si se soteaza(atentie sa fie scurse bine de apa cand se soteaza). Se unge cu unt un vas rezistent la cuptor, se presara cu parmezan ras, se stropeste cu unt topit si se pune la cuptor la gratinat. Dupa circa 10 minute este gata si se poate servi.

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise