Se curata conopida se spala, se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Nu se fierbe prea tare pt ca se mai pune si la cuptor. Fierbem mini carotele(morcovei) putin pt ca si ei vor mai fi pusi la cuptor.Punem intro tava buchetelele de conopida scurse de apa si mini carotele, adaugam oul taiat bucatele mici, presaram sare, piper, punem cele 2 foi de dafin, stropim totul cu ulei masline, presaram pesmetul si cascavalul razuit. Punem la cuptor 15 minute la 190 C dupa care servim cu patrunjel verde presarat deasupra. Se poate servi cald ca garnitura la snitele, friptura, dar si rece.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise