CONOPIDA CU MAIONEZA

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida,
  • 6 oua,
  • 4 castraveti,
  • 2-3 linguri de mustar,
  • 1 legatura patrunjel verde,
  • sare, piper,
  • 1 lingurita otet,
  • ulei
  • sos knorr

Mod de preparare

Conopida se curata, se spala si se pune la fiert in apa calda cu sare.

Se lasa la fiert 10-15 minute.

In acest timp se pregateste sosul: se fierb 4 oua si se curata.

Doua dintre galbenusurile fierte se amesteca cu doua galbenusuri crude si din ele se face o maioneza.

Castravetii se curata si se taie cubulete mici, la fel albusurile si galbenusurile ramase.

Se amesteca toate cu maioneza, verdeata tocata, sare, piper, otet si mustar.

Conopida se scurge bine si se rup buchetele care se aranjeaza pe o farfurie, iar de jur imprejur se pune maioneza sau sos knorr salad dressing.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise