Conopida, broccoli, ciuperci si branza la cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3buc. broccoli
  • -1buc. conopida mica
  • -3 oua
  • -3 cepe verzi
  • -0.5kg ciuperci
  • -3 catei usturoi
  • -ulei masline
  • -branza: telemea, parmesan, chedar
  • -3 linguri iaurt simplu
  • -3 linguri smantina
  • -fried french onion(ceapa prajita stil francez)
  • -oregano
  • -cimbru
  • -marar
  • -praf de chili
  • -boia afumata
  • -sare, piper

Mod de preparare

Am taiat ciupercile felii, le-am calit cu usturoiul si ceapa verde tocata marunt in putin ulei de masline. Le-am condimentat cu sare, piper, cimbru......etc.

Separat in tava data cu spray ptr gatit am pus un strat fried onion, branza si apoi brocoli si conopida pe care le-am oparit putin inainte. Peste am pus branza toate felurile, ciupercile si peste toate am adaugat oule batute cu smantina, iaurtul si putina branza(imi place branza mult).

Inainte de a o pune la cuptor am mai pus niste fried onion si am acoperit cu folie.

La cuptorul incalzit am pus acoperit ptr 20 min si descoperita tava ptr 1-15 minute pina se face crusta frumoasa deasupra.

Enjoy!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise