Confit de canard

Timp pregatire
1800 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 2 pulpe de rata
  • * 3-4 linguri de sare mare
  • * 500 ml grasime de rata (eu nu am gasit si am pus ulei de masline)
  • * 2 catei de usturoi
  • * 1 crenguta de rozmarin
  • * 1 crenguta de cimbru

Mod de preparare

* Prima zi: Presara pulpele de rata bine de tot cu sare, pe toate partile. Pune-le intr-o tava, acopera-le si lasa-le la frigider pana a doua zi (intre 24 si 72 ore)

* A doua zi: Incalzeste cuptorul la 190 C (mediu). Sterge bine pulpele de sare si pune-le intr-o tava pentru cuptor. Pe ele pune usturoiul, rozmarinul si cimbrul. Toarna uleiul deasupra, ca sa le acopere

* Acopera tava cu folie de aluminiu si pun-o in cuptor pentru 2-3 ore, sau pana ce carnea este foarte moale.

* Lasa la racit si mananca-le asa, sau pune-le in frigider pana la 3 luni.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise